couveuse

Couveuse nazorg

Ziekenhuis opname achter de rug?

Dit was voor jullie vast erg ingrijpend. Zo kort na de geboorte al van elkaar gescheiden terwijl je elkaar juist in je eigen vertrouwde omgeving wil leren kennen. Jullie hebben je vast veel zorgen gemaakt over de gezondheid van je kindje. Dit was allemaal niet hoe jullie het voor ogen hadden. Je hebt elkaar nog niet goed genoeg leren kennen en het heeft best veel impact gehad op jullie als gezin. Je kindje is blootgesteld aan veel prikkels en stress. Thuis ga je dit pas echt allemaal verwerken en moet je elkaar helemaal opnieuw leren kennen. Ik kan me heel goed voorstellen dat jullie met elkaar nog op zoek zijn naar jullie eigen ritme, dat je kindje veel huilt , prikkelbaar is of misschien gaat de voeding nog niet helemaal naar wens.


Als babyconsulent kan ik jullie hier begeleiding en ondersteuning in geven en ga ik samen met jullie op zoek naar wat er bij jullie het beste past als gezin en nu wel in jullie vertrouwde veilige omgeving.


Vaak zijn enkele uurtjes couveuse nazorg aan huis al voldoende om jullie op weg te helpen en natuurlijk sta ik na die tijd nog voor jullie klaar via de mail of telefonisch.